Models are ugly and so am I



Foto, bild, redigering och modell = Jag.


Kunde jag ha haft en lugnare dag?

Dagen har flutit på utan bekymmer. Hade en lektion då vi fick rita modell på tid, det var skitkul och jag både längtar och fruktar då vi ska få rita kroki (stavning?!) alltså rita av en nakenmodell. Vår bildlärare ska försöka få en nakenmodell till skolan i vår någongång så att vi ska få lära oss hur människokroppen ser ut på "riktigt" och inte bara måla av från bilder eller ur huvudet.





Lekte lite med en bild på mig själv i photoshop. Blev väl så där men men :)


That's all


Mysig dag

Åh vad härligt det var idag ute hos hästarna, vi höll igång i en timme och lajjade runt i skogen. :)
Ganska så irriterande att det tar över en timme att ta sig ut dit men men, vad gör man inte för skogstrollen?!

Imorgon har jag en lektion och det är Bild, längtar otroligt mycket och jag hoppas hoppas hoppas verkligen att vi får kladda med färg! Håller ju som sagt på med min Captain America omgjord till Captain Art på min mapp så det är kul :) måste fota den så att ni får se hur den blir :)


Nu ska jag och hjärtat trycka oss ner i soffan och titta på Sagan om de två tornen! Har precis kollat klart på första, så sjukt grymma filmen. Jag är kär.




That's all

Sista dagen innan måndag

Igår gick jobbet otroligt bra och smidigt, jag och Petro var sjukt synkade och allt flöt på, det var lite segt ett tag då vi inte hade ett smack att göra i över en timme. Men annars verkade alla nöjda.
Vi jobbade hemma hos en gubbe som bodde i ett jätte fint hus, ett sånt hus man önskar sig själv att leva i. Så det ska jag göra, när jag blir rik.

Idag ska jag och Carro ut till skogstrollen på Ingarö och rida en runda, ska bli mys :)


That's all

Jobb

Idag ska jag och Petro jobba på en privat kräftskiva, ska bli jätte kul :) Kul att få träffa Petro och kul att jobba faktiskt! Måste bara se till att äta ordentligt innan, något jag alltid glömmer bort och sen under kvällens gång blir jag dödshungrig. Inte bra.

Igår vart kvällen inte alls som planerat, tattoomässan var kul, men inget nytt sen förra året. Lizardman var as grym men såklart jävligt sjuk, han visade hur han kunde röra sin tunga på typ tusen olika sätt.
Det som gick åt helvete var att när vi kom dit så visade det sig att det var 18-årsgräns (fast att det inte har stått någonstans på hemsidan!!!!!!!) så stackars Fanny och en kompis till Carro fick vända och åka hem. Fanny fick mina nycklar och hon åkte till oss och åt BJ och choklad tydligen. Men jag blev så arg att dom kommer med information som inte har stått någonstans innan så mitt humör sänktes rejält.... Men men, det var ganka kul ändå :)


That's all

Sthlm Inkbash

Sitter nu färdig fixad med mat i magen och väntar på att tiden ska gå så vi kan få ta oss in till Münchenbryggeriet och dagens Inkbash! Vi blir tydligen ett stort gäng och det kommer att bli skitkul :)

Det ska bli grymt att se Lizardman också, ni vet han med tattueringar över hela kroppen och kluven tunga. något jag själv ALDRIG kommer att göra men ja, udda människor roar mig.



That's all

Oj oj oj! Vilken helg det blir

Åhhh hej hej och godmorgon!
Har precis kommit hem från Ingarö och ska snart sätta igång och fixa mig. Chrille skulle ändå förbi hem så då kunde jag hänga med och fixa mig här (och för att slippa bussen från ingarö....)
Igår var det jätte mysigt men ja, trötta som vi var så somnade vi vid halv tio-tio. Älskar mitt hjärta och jag kan inte fatta hur fort tiden har gått, ETT år liksom!

Ikväll blir det Inkbash med ett gäng folk som ska förgylla min kväll ännu mer, vi ska bara glida runt och kolla på tattoos och ja,,, njuta?!

Idag verkar bli en bra dag förövrigt, Design nu på morgonen och jag ska fortsätta på min Captain America/Captain Art gubbe på min mapp och ja, det känns som något väldigt lagom såhär på morgonen. :)


Nu måste jag fixa mig
That's all

Dagarna går fort när man har roligt

Just nu väntar jag på att jag ska hoppa på bussen och ta mig ut till skarpövägen och möta upp Carro. Va ska ut och jogga!! Vi börjar inte förrän klockan 12 så det blir härligt :)

Träffade pappa igår, det var mysigt med lite middag på soldaten svejk. Jag var typ världens gladaste när jag fick syn på att de hade blåbärsfyllda pannkakor så det lyckades jag trycka i mig!


Oj vad klockan blev mycket!
That's all

Vart tog det fina vädret vägen?

Sitter här och väntar på att klockan ska ticka snabbare så jag kan åka till skolan. Idag har jag både bild och design så dagen kommer nog att bli kul :)
Förövrigt så måste jag säga att jag var ute och rörde på mig igår! En joggingrunda på kanske 2 kilometer och hjälp vad jag är i dåligt skick. Måste komma igång nu och träna, annars kommer det att sluta med att jag ligger i en säng, väger 500 panne och äter 40 pajer till mellis.



Carro och lilla prinsen förra sommaren :)



That's all

Oj jävlar vad det blev bråttom

Skynda skynda. Fast att jag gick upp vid 7 och tog en dusch så har jag bara segat hela morgonen, så nu på slutet blev lite lite stress. Idag har jag ingen roligt ämne (läs bild/foto/design/rörligbild, inget utav dessa har jag.) Så idag ska vi få ägna oss åt Psykologi, svenska och geografi. Usch, men vem vet, kanske blir kul (?)

Måste dra och hinna med bussen nu.
That's all

Efter en mysig promenad

Har precis varit på hund/foto promenad runt här där vi bor. Stört fint väder och ja, det är alltid kul att fota lite, även om det bara blir på totalt random saker :)
Jag stod som bäst och fotade vår lilla Dvärgpinscher Tila när hon får syn på en annan hund och vips så står hon i utställnings position, eller vad säger du Sara?!



Kan det bli något av henne? Hon är ju bra fin när hon själv vill...




Ska pilla lite på resten av bilderna i photoshop innan jag visar dom, okehhh??!


That's all

Och helvetet har börjat!



Första skoldagen efter tio långa sommarlovs veckor. Hur ska det här gå?



Slutet är läskigt nära

Är hemma efter en hamburgare och lite kladdkaka och en massa olika prat om hundar och diverse grejer. Ska strax lägga mig och kolla på ennu ett avsnitt av The O.C så att jag orkar pallra mig upp i morgon bitti. Det är det jag tycker är jobbigast med skolan, att orka gå upp okristligt tidigt. Men men, what to do?!



Kan väl bjuda på en comic strip, en utav mina favoriter faktiskt, hahaha skrattar lika mycket varje gång!



That's all

Sista dagen...

Nu är det ju så att det är sista dagen innan skolan som börjar imorgon, känns ju mindre kul, men det är tur att jag har ett roligt schema iallafall! Kommer att ha både Foto B, Design, Bild och rörlig bild. Sen att jag slipper både matten och engelskan är ju ett STORT +. :)

Idag har jag och Carro tagit oss ut till skogstrollen och ridit en runda, ett perfekt avslut på sommarlovet. Nu väntar jag bara på att Chrille ska komma så ska vi ta oss ut till hiv-ön och gratta hans plastborsa som fyllde år för ett par dagar sen.

Slänger upp en bild på Tara, kanske en utav världens finaste hundar?! Jag blev ovanligt nöjd med det här fotot, konstigt bildutsnitt bara...



That's all

En dag med Carro och Kelly

Igår så tog jag bussen till Gustavsberg där jag och Carro blev upphämtade av Emma. Sedan  begav vi oss ut till Visham där vi lajjade lite med hästarna. Det var en mysig dag och kameran fick hänga med!
Även jag vågade mig upp på Kelly för en gångs skull, och det gick bra, eller ja, jag flög ju inte av med huvudet först iallafall!



Kelly

  
Carro och Kelly hoppar för fullt :)
Kelly drar till och med till med ett fint öh, islännings steg? (vänstra bilden)



Carro och Kelly i full spurt
 

Kelly var lagom nöjd när Carro slängde upp mig, eller inte! Hon tyckte att det var dags att gå hem och slappa i hagen. Inte bli riden lite till :P



That's all

Kyckling? Kalkon? Hund...?

Hahaha oj vad jag skrattade sönder när jag såg den här bilden från i julas på lilla Tila när hon var en liten bebis. Hahaha kolla magen! Och Benen! Och all överbliven hud! Hahahhaha






Äntligen sol och värme!

Åh vad skönt med lite sol och såklart så åker shortsen på när jag ska ut till stallet med Carro och Emma för att hålla lite utav en lektion, får se hur mycket både Carro och Kelly orkar i den här värmen, själv hade jag nog stupat efter tio minuter!
Men det ska bli jätte kul att få komma ut till Ingarö och även få andas in lite häst, det var ju ett tag sen.

Igår så våldgästade Fanny oss på en snaskafton bestående av majskolv, räkmacka och 1,6 kg godis men även lite O.C, har börjat kolla lite smått på det nu igen och gosh vad bra det är.


Nej nu måste jag piffa till mig lite,
That's all



Min parter-in-crime, bästa vän och den som gör mig så där härligt glad!




Slacker

Idag är det en riktig slacker dag, har legat och degat framför kanske världens bästa old school tv serie "Sjunde himlen". Kollade varje dag förut i kanske 6an - 7an? Redan då gick den på repris... Men bra som fan är den. hah

Annars så sitter jag här och dricker te i våra nya fina koppar från ikea och äter mörk choklad, kan det bli bättre??



Thats all

Dags att vadå?

Jo juste, klockan närmar sig sovdags, dagen är slut och det är även jag så jag ska krypa till kojs med mitt hjärta, eller snarare mina två hjärtan då Tila sover inne hos oss varje natt!

Ska nog dra igång ett avsnitt av Radioskugga, min och Chrilles nya favvoserie, det är inte sant vad den är dåligt gjord! Men så sjukt underhållande och jävlar i kakan vad man fastnar!




Godnatt and that' all

En dag som ingen annan

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och skaffat mig en ny blogg. Jag ledsnade på min förra och har nu bestämt mig för en ny, får se hur länge den här varar!

Idag så fyller min underbara pojkväns bror och även min roomie 20 år! Ska firas ikväll med köttfärsbiffar och marängmojs i stora lass! Grattis Philip!



That's all

RSS 2.0