Snö

Snö kan man ju verkligen säga att det är ute. Igår när vi åkte från julbordet på Ingarö blev jag så häpen över hur fint det var. Tonvis med snö över alla granar i skogen och tokvit mark. kändes som om jag var i Narnia. Underbart, men nu börjar jag undra, Finns det verkligen mer snö i himlen nu???



PEACE


Have a crappy x-mas

Have a crappy x-mas, ja det var precis det som jag sa till Malin innan vi skildes åt efter julavlutningen, mest för att hon redan har vägrat julen. Så vad passade inte bättre än att önska henne en skitjul? haha

Julavslutning alltså, blandade känslor inför det, alltid lika kul att se min klassmates spela och sjunga men alltid mindre kul att lyssna på rektorn otroligt dåliga tal som aldrig verkar ta slut. Men i år drog hon igång det hela med en liten solosång.
Det är nästan så att man skapar en group på facebook "2000 pers och Beijmar söker till Idol 2010". Det skulle vara en syn att döda för. Om hon sökte till Idol alltså.

Men nu är det jullov och jag är nästan glad. Hade helst velat åka ner till skåne men vädret tillät inte det.


Äntligen

Äntligen är det jullov! Och det verkar gudarna fått reda på så de kastade ut 5 dm snö över hela nacka, blev vi glada för det? Nja, kul att åka pulka, mindre kul att åka bil.
Dagen har bestått i att fundera över om jag och Carro skulle våga oss ut till Ingarö och stallet där ute eller inte. Det blev inte, känns som ett rätt moget beslut då det varit störd storm hela dagen....


Imorgon är det avslutning och Sean ska spela en utav mina favoritlåtar, We were born for this med Paramore. Hoppas han gör det bra ;)


Om inte annat så känner jag mig redan nu sjuk less på julen och inte alls sugen på att fira en sån överskattad helgdag. Hejdå



Julen,precis som den här bilden är tagen, känns ur fokus...


RSS 2.0