Happy Halloween

Up next: Partaj på the Bridge som rånare. Kan det bli bättre?


Lovet är snart slut

Japp, imorgon är det fredag och lovet är snart slut. Känns helt okej faktiskt, det är ju liksom inte så lång tid kvar i skolan överhuvudtaget.
Veckan har spenderats med renovering och plugg inför teorin som ni kanske märkte att jag inte klarade, men men, nu har jag smält det och är toktaggad på körningen på måndag! Hoppas att det går vägen bara.
Hann även med att hjälpa Carro med sina barnvaktbarn i någon timme i måndags, hur söta som helst med allt gick i hundratjugo hela tiden. Förstår att Carro är helt slut när hon passat dom.

Annars så blir lägenheten sjukt snygg! Har ikväll fått upp tapeten så nu är färg, tapet och tak nästan helt klara. Gud vad jag längtar tills det blir klart och men kan röra sig utan att få damm överallt, speciellt i halsen.


Imorgon har jag min sista körlektion innan uppkörningen (förutom uppvärmningen jag har på måndag morgon) och sedan ska vi nog fixa hemma. Jag hoppas på att få träffa Carro en snabbis innan hon börjar jobba.
But thats tomorrow och nu ska jag krypa ner och krama lite på hjärtat som typ redan somnat. Godnatt!!

Cry baby

Fan vad fel alla andra hade och fan vad rätt jag hade. Fan.

Piss

Vilken jävla pissdag. Och imorgon ska jag skriva. Kommer aldrig att klara det, spelar ingen roll vad alla andra säger, jag är fullt övertygad om att jag inte kommer att bli godkänd. Och det suger, allt jag vill är att bevisa att jag också kan.


Ny dag, ny vecka

Måndag och min kära bror fyller 20 år idag! Grattis bro!!
Idag har jag en bildlektion och kanske en fotolektion, låter väl helt okej? Sen ikväll ska jag och Chrille åka och äta middag med Bill och Petro samt endel andra tror jag på Hardrock om jag inte minns fel.

Sista veckan är vi nu inne på innan höstlovet. Lovet kommer inte att bli speciellt roligt, måste mest plugga och köra då jag både ska skriva för körkortet på onsdagen och köra upp på måndagen efter lovet. Gooosh vad nervös jag redan nu är. Kommer aldrig att klara det.

Nu måste jag dra, ska till skolan och äta lunch innan min "jobbiga" skoldag börjar vid 12 haha

That's all

Flytt och skrämma barn

Det är fullt hus här i lägenheten, hela Chrille och Philips släkt är här och ska hjälpa Philip som flyttar nästan alla sina grejer idag. Jag kände att jag behövde en paus så jag satte mig här vid datorn med en kopp kaffe :)
Klockan 3 går min buss till Velam då jag ska hjälpa Carro med hennes Halloween grej i stallet. Carro sitter ju med i Usek och dom har anordnat en spökkväll och jag ska vara spöke. Buuuuuuuuuuuu! Haha herregud, jag som inte ens kan skrämma en fluga!



Yes!





Jag är en jävel på att fickparkera!




Lock, pip och klick

Japp, jag har fortfarande lock för öronen, och ja, det piper fortfarande men nu har det iaf börjat "klicka" i öronen varje gång jag sväljer. Haha alltid nåt!
Igår pajjade min kamera, objektivet är typ snett. Så nu måste jag betala 1200 kr i självrisk för ett nytt. Känns lagom kul eftersom att det är precis så mycket som jag har lagt undan för att typ köpa julklappar/chrilles present eller göra något annat roligt för. Men men, är man klantig så är man, det är bara att betala, och jag är glad att jag har så mycket pengar, hade varit surt om jag inte hade haft råd över huvudtaget. That's life.



Ibland har jag jätte tråkigt och leker modell med mig själv. Haha. Usch. Och så här arg som jag ser ut på bilden (eller snarare galen?!) är jag över att min kamera. HAHA


Jippi!

Nu mår jag mycket bättre! Har ingen aning om vad jag åkte på, så nu har jag bara tinnitus i örat som jag hade ont i plus att det "klickar" i bägge öronen när jag sväljer. Hmm, hoppas att tjutandet försvinner bara..

Jag ska snart knalla ner till ektorp för att möta Carro, vi ska köpa hårfärg och sådär för att göra oss lite lite blondare. Känns skönt att bara ta det lugnt. Får se vad som händr ikväll, har bestämt med Chrille en riktigt myskväll. Ser fram emot det nu när han har jobbat till sju-åtta på kvällen nästan hela veckan.

yeye, nu ska jag draa! Slänger upp en skojbild jag ritade förut på djuren i skåne. Överdrivit deras sidor lite. ;)





Catolena, Prinsen i stallet. Lite finare, lite bättre
Blackie, håller på att bli inriden, därav skuttet och sadeln som flyger åt helvete
Doris, Lugn och tjock :D
Filly, Söker skydd hos sin "mamma" Doris,
Tara, Lugn surtant. Haha stackars, lite elakt kanske
Kalle, Helt omedveten om allt.
Emil, ännu mer omedveten om allt. Öronen är större än honom och tassarna står åt alla håll.
Bob, BIG eyes.

Glömde kossorna. Dom är mest läskiga.

Sjukling

Japp, jag är sjuk, men det är mycket bättre idag iallafall så det känns skönt. Igår vaknade jag av en otrolig huvudvärk och halsont. Jag svettades samtidigt som jag frös häcken av mig. Jag tänkte att det kunde ju omöjligt vara bakfylla (jag var ute och firade en kompis som fyllde 18 i onsdags kväll med drack bara ett gals vin och en cider, inte mycket direkt..) Så jag, jag hade blivit sjuk. Nu senare inser jag att det är tackvare att vi gick så mycket och stog i kö i en 40 minuter. Usch. Men iaf, i natt trodde jag dessutom att mitt öra skulle expoldera. Har aldrig i mitt liv haft så ont och jag bara grät, haha stackars Chrille. Men men det gick över och nu har jag mest bara lock i örat och ont i hals och huvud. That's life.


Det är dags att dra ut

Nu är jag tillpiffad och sminkad och och och nämen nu är jag klar ska snart iväg med bror och Chrille för att äta middag med pappi. Ska bli mysigt :) Efter det är det marsch pannkaka och träffa Moa och Carro och c:o då Moa precis fyllt 18 år så vi ska ut och fira henne. Blir dock väldigt lugnt för mig då det faktiskt är en dag imorgon också....


seee ya

Tisdagen den sjätte oktober och kallt som fan

Japp, nu känns det som vinter. Det är svinkallt ute, enligt min termometer så jag är inte alls så sugen på att gå ut men idag har jag rörlig bild och jag och Carro ska spinna vidare på vår sjuka idé till vår musikvideo.
Förövrigt så gick arbetsintervjun galant, jag va så skakis innan att jag var tvungen att köpa lite godis och trycka i mig innan jag gick in.
Nu som jag skriver upptäcker jag att fingrarna inte alls vill följa med, skriver fel hela tiden och nej damn you fingers. Ansträng er!!

Nu måste jag kila iväg till skolbussen.

En ny vecka

Japp, nu är det måndag och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Dålig morgon som jag helst bara vill glömma. Men helgen har varit svin kul!
I fredags jobbade jag och Felicia på en 30års skiva, 800 kr rikare catchiing och glad i hågen för lördagen var det roligaste på länge. Jag, Carro, Linnea, Basse och Simon tog oss till The Bridge och vi dansade tills mina fötter brann! En 10 cm klack och dans hela kvällen funkar liksom inte, men det glömmer man på något sätt alltid bort... Men iallafall det var hur kul som helst och igår gav jag och carro oss ut till Ingarö och hästarna. Gotte jobbade på skitbra trots sina närmare 30 år ? så gick han finfint så länge hans ork fanns. :)

Idag är det ju måndag och på schemat står det bildlektion, fotolektion och sedan arbetsintervju. Hjälp.


Idag fyller Moa 18 år också så Grattis! :)





Från i lördags! Basse, Carro, Simon och jag :)


Teater

Igår var jag på teater och såg Chrilles faster Lo på södra teatern. Hon och Anna Vnuk hade satt upp en teater, Lo hade stand-up om politik och sexism medan Anna Vnuk hade satt ihop ett dansnummer.

Lo var skit bra och gav mig en riktig tankeställare. Att prata om sexism och politik, på ett komiskt sätt måste vara svårt. Det är ju en stark fråga och att Lo lyckades ta publiken med skratt men samtidigt väldigt seriöst.

Undercover av och med Lo Kauppi



RSS 2.0