Höstigt värre

Nu är det höst. Det är kallt, löven faller och vädret byts ut oftare än jag vet inte vad. Höst är det iallafall och jag vet inte om jag ska tycka att det är bra eller inte. Helst vill jag ju ha sommar hela tiden men sån tur verkar det inte finnas i sverige. Tyvärr.

Jag har idag varit i skolan och haft två lektioner då vi inte behövde gå på dubbeltimmen av Design. Tvåorna har tema vecka så vår lärare hade fullt upp med det så vi slapp vår lektion. Tack tvåorna!
Sen har jag och Bill varit och hälsat på vår lilla farmor som i fredags bröt lårbenshalsen (som typ alla gamla verkar göra). Men det verkade vara ganska bra med henne ändå, hon var piggare än vad jag hade väntat mig. Så nu är jag full av gamling och sjukbaciller så att det bara kryper på hela kroppen. Gamla är lite småläskiga måste jag säga. Jag vägrar att bli gammal.

Ingen mat får man heller, och ingen man finns det tid för att köpa. Chrille är och spelar töntig badminton och jag ska snart ta mig ner till tvättstugan och tvätta rent våra kläder. Too much hunger and too much tvätt. Usch.




För att ge allt och alla ett skratt så slänger jag upp en stört ful bild på det lilla monstret som härjar runt här! hahaha




Hurtful




Nu : Erik Hassle!




Bowling ikväll!

Japp, det blir bowling ikväll. Ska bli kul :)


Äntligen

Äntligen har Carro visat för sin mamma vad hon gjorde för cirka två veckor sedan då jag och Carro begav oss ut till en tattuerare och vips så kom vi där ifrån med varsin tattoo. Haha nej nej, skojade bara, jag har inte tattuerat mig men Carro gjorde det! Hon skrev en fin liten text bakom örat. Enkelt, fint och otroligt gulligt. Mamma <3


Nervös Carro i slussen!



Helt helt nygjord.



Nervösiteten släppte och Carro flippade efteråt.


Like an open sky

Kom hem för ett litet tag sen och gled in i köket för att ta en Capri sonne (kanske världens godaste påsdricka?) och hörde något som smattrade och mullrade och undrade vad fan som hände. Jomen herregud vad det haglade och regnade! Helt sjukt, det regnade inte ett smack när jag gick hem, jag såg iofs på marken att det var blött men inte regnade det. Snacka om tur man har ibland!

Var tvungen att fota regnet.




Nu slipper man skämmas alltså!

Åhh äntligen har vi fått plocka ner våra tavlor som stått i cafeterian i skolan, skönt. Lagom kul att se sig själv fult målat varje morgon, uschlibushli.
Dagen har varit soft, förutom att det har känts som om mina ben har sovit hela dagen, dom hann liksom inte vakna imorse (då jag förövrigt stressade sönder och fixade mig på 20 min!).
Jag och Carro stack iväg till sickla på lunchen, inte för att shoppa, inte för att fördriva tid, nej! vi åkte till sickla för att lämna CV till donken! haha så nu är det gjort jag jag väntar på donkens samtal som säger

JA DIG VILL VI HA TILL ATT STEKA BURGARE!!! hehe. Can't wait.


That's all


Inte okej.

Dagen som har varit hur bra som helst har slutat åt helvete. Är bara så sjukt irriterad och besviken och för varje gång så släcks mitt hopp om att det kanske ska bli bättre. Men tydligen inte, det kanske är för mycket begärt...

Körlektionen gick inget vidare, tyvärr, inte som det brukar gå iallafall. Jag var alldeles för trött och tankspridd och tänkte på allt annat än att blinka rätt i rondellen osv osv. Fan.

Nu ska jag måla lite till på min tavla innan vi måste sticka ner till tvättstugan. Usch vad jag ogillar tvätt. Varför kan den inte promenera själv ner till tvättstugan och göra sig ren? Puckade tvätt.


Måndagen den tjugoförsta september tvåtusennio

Nu är det ju måndag och jag ska snart bege mig till skolan för lite lunch innan bilden och därefter fotot drar igång. En slapp och skön dag måste jag säga.

Jag och Chrille satt igår framför sims 3 och gjorde precis så som vi skulle vilja ha lägenheten sen när den är klar, hahaha hur bra som helst med sims och vi funderade om vi kunde skicka en bild på lägeheten i sims till föreningen istället för en tråkig ritning. Tror ni att vi skulle tas seriöst? haha troligtvis inte

Nu ska jag ta och fixa klart mig och sen knata ner till bussen och Carro som sitter på den :)



That's all


Slutet kom så plötsligt

Jahapp... Nu är det alltså söndag. En ny vecka väntar och ja, vad kan man säga? Thats life, typ.
Ingen fanatsi för att skriva så ska sätta mig ner och rita lite eller kanske måla på min tavla. Får se.

Hej då.


Nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmyyyyys!!!

Ja, nu är det ju slut på veckan. Och idag har jag varit hos tandläkaren, har ju haft ont i i käkleden i typ en månad nu. Så jag ska få en bettskena, enligt dom så pressade jag ihop tänderna lite för hårt helt omedveten. Så nu ska jag ligga och dreggla varje natt. Vad mysigt för Chrille ;)


Ikväll får vi se vad som händer, kanske ska träffa Linnea och Fanny, men vet inte för imorron ska jag jobba med Chrille och gå upp typ halv sju på morgonen. Men vi får se, annars så ska jag ju på fest på lördag :) Kan bli kul, hoppas det iallafall.


Kan man ha tråkigare?

Sitter på geografi lektionen och är så arg på min lärare. Jag säger "jag har allt mitt arbete hemma så kan inte göra något här idag" han säger "jaha... oj då" Och glider iväg på sin stol. Jag fattar inte vad vi ska göra här för ingen jobbar, eftersom att alla har sina arbeten hemma. Varför? Jo för att det går inte att koncentrera sig när man ska skriva ett stort arbete i skolan. Varför kan vi inte få jobba hemma då?

Så nu sitter jag här och alla mina djur har rymt från farmville. Bajs.


Töntigt inlägg, töntig Ida, töntig dag. Hej då

Inte kul det där inte?

Idag är det onsdag och det betyder att FANNY FYLLER 18 ÅR!!! Grattis hjärtat!! :D Äntligen får hon göra allt det där som alla stora får göra. Eller?

Iallafall, idag är det onsdag och jag har pissgeografi nu på morgonen. Jag har alltid ogillat geografi men med den här läraren blir det typ tusen gånger värre. Usch.
Stackars Carro ligger hemma och är sjuk, krya på dig gumman. Inget kul att vara sjuk..

Oj satan vad bråttom det blev!
That's all!!!!

Tisdag

Herregud vad länge sen det var jag skrev något, men men. Helgen flöt på, Fanny hade ju sin middag och vi åt pizza och marängmojs. Sen film och jag somnade. Kul tjej va?
I söndags åkte jag med Carro till hästarna och red en runda i skogen. Gotte var på piss humör och såg ut att vilja bita mig så fort han fick chansen. haha
Igår hade jag en lektion och sen hem för att plugga lite, sen körlektion, fick köra på motorväg! Fyfan vad kul det är :)

Fett tråkigt inlägg men men, nu måste jag rusa till skolan och dagens psykologiprov.

That's all

Yeye

Nu har sängen åkt ut, och jäklarns vad tomt och dammigt det blev där den förut stog. Haha. Städning är inte kul. Imorgon åker Chrille och hela Magnus Schakt + Yngves borrtjänst (?) med diverse människor och kör paintball på nån ö utanför Ingarö om jag inte fattade det där helt fel. Önskar verkligen att jag hade kunnat följa med och skjutit skiten ur grabbarna men icke sa nicke, min gode vän Fanny fyller ju år nästa vecka men ska ha sin middag nu imorgon så det är bara att pallra sig dit och se glad ut. Haha skojade bara, ska bli skitkul!

På söndag ska jag med Carro ut till Kelly och Gotte för att rida en sväng. Ska se om vi får med oss Lisa också, man kan ju alltid hoppas :]

Nu ska jag strax krypa ner i soffan (som förövrigt är min säng tills den nya kommer....) och sussa sött.
That's all

Life is for the strong and brave. There is no room for hesitate


Och så är veckan slut

Nu är veckan slut och helgen bara står och väntar på mig. Hur skönt som helst och helgen kommer att bli superrolig :)
Ikväll ska vi köra ut sängen och göra plats för den nya 160 centimeters sängen som kommer på torsdag tror jag. Gud vad jag längtar. Det är lite trångt i våran 120 då jag och Tila tar upp 100 cm medan stackars chrille ligger intryckt mot väggen på 20 cm. Så jag tror att han längtar mest faktiskt.

Nu är det ju även så att Philip har köpt en lägenhet! En etta som ligger kanske fem minuter härifrån, haha. Så jag och Chrille kommer att ha hur mycket plats som helst. Både skönt och sorgligt, kommer bli så tomt utan Philip här...




"The trueth is hiding in your eyes"




Uppe okristiligt tidigt måste jag säga...

Satte klockan på halv fem igår kväll för att kunna snooza till fem för att gå upp och göra mig klar. Nu sitter jag här med några enstaka fjärilar i magen och väntar på att klockan ska bli kvart i sex så att jag kan knata ner till Ektorp och sen tillsammans med Petro åka till halkbanan i Vallentuna. Dom som känner mig vet att jag inte är den som är uppe med tuppen och att gå upp klockan fem (!!!!!!!!) känns inte helt okej för min del. Usch. Speciellt inte när Chrille och Tila ligger och toksover och myser under det varma täcket..

Min vecka har varit ganska fullspäckad för ovanlighetens skull. I måndags hade jag ju Riskettan, en kurs om alkohol och droger. I tisdags hade jag körlektion direkt efter skolan som jag fick skynda till och igår bladade jag i Brunn och i Fågelvikshöjden. Kan ju säga att efter gårdagens tretimmars promenad var jag både extremt kissnödig och hade skitont i fötterna. Men men, that's life!

Nu ska jag tagga ner till Ektorp!
Önska mig lycka till. Hoppas att jag inte sladdar av banan idag. Haha


That's all


Sveriges bästa (värsta?) bilförare

Kom just hem från min körlektion och det går så jäävla bra! Haha nja kanske inte men bra tycker jag nog att det går. Jag får fortfarande pinsamma kärringstopp och så där men fick köra ute på Ingarö och prova att tvärnita ute på dom ensamma vägarna. Jäklar vad fort man kan stanna, inte riktigt tänkt på det tidigare. Fick idag växla upp till 5:an och köra på 70 väg! haha låter skitkonstigt men ni får tänka på att det här var min fjärde eller femte lektion bara. Och innan det har jag inte kört speciellt mycket. 

Idag skickade vi in våra mössbeställingar så att vi i vår kan gå ut med dom snyggaste och coolaste mössorna! Eller inte. Dom ser ut som allas andra. Men men. I VÅR TAR JAG STUDENTEN!!!!!!!!! Shit vad värt. Och OJ vad kul! Och satan i gatan vad jag längtar...







That's all 

Jaha?


Vilse i pannkakan

Idag blir det en lite speciell dag... Först nu klockan 11.30 har vi mössprovning i skolan. Sen kommer min underbaraste bästaste Chrille och hämtar mig för att skjutsa mig till Orminge där jag har kursen riskettan att gå på 12.20. Hade aldrig hunnit ta bussen men vill och måste verkligen göra båda grejerna. Så tack hjärtat :)





Chrille i backspegeln påväg till Vemdalen <3




That's all


Hell yeah!









Kräftskiva here we come!!!!!
















Godmorgon?

Vaknade för ett tag sen, har precis klätt på mig och ja, mår inte så bra. Jag har ont i hela huvudet och mår smått illa. Kanske börjar jag bli sjuk? NEJ. Jag har inte tid med sånt trams. Har en massa saker att göra. Antar att jag får ta det lite lugnt ikväll....


Idag ska vi ha Design, ska bli kul men eftersom att jag redan är klar med min mapp, som många inte ens har börjat på så får jag väl hitta på något annat att leka med.
Ska även ha Geografi, och snälla rädda mig ifrån den? Min lärare är sämst. Vi har hittills inte fått göra ett skit. På fyra lektioner. Tummen ner för honom! Haha
I slutet utav dan så ska vi ha projektarbetet också, ska bli kul att se om Maggan eller Annika gillar min och Carros idé.

Tila ligger i sängen bredvid mig och myser under täcket. Hon får mig att vilja krypa ner med henne och aldrig komma fram igen, kan man göra så?



Fuck you piss väder. Fuck you ont i huvudet. Fuck you trötthet. Fuck you må illa känsla.

Fuck you kalla jävla värld.


Dagen som började dåligt men slutade bra. Kan det vara sant?

Som jag berättade tidigare så började min dag otroligt dåligt men efter en rolig religionslektion och lite kaffe + fönstershoppande i stan (jag har inga pengar satt shoppa sönder funkar inte riktigt tyvärr) så känner jag att den här dagen har slutat oväntat bra!
Det var hur kul som helst att träffa Cathrine, det var ett bra tag sen vi träffades, över ett år sen tillochmed? Så vi fikade och snackade massa skit, sen tog vi oss en runda på stan och kollade runt.

Vi konstaterade att antingen har affärerna blivit sjukt tråkiga på klädfronten eller så är det vi som har blivit kräsna. Om inte annat så är jag okristligt cool. Peace




She shot the bullet

Vaknade imorse av att Carro ringe och väckte mig med ett lååååååångt "Goooooooooooodmooooooooooorgoooooooooooooon!!!!!" Haha hur underbart som helst. Men efter det bröt helvetet ut.
Jag slog i knäet i elementet vid sängen så hårt att jag helst bara ville skrika efter mamma och gråta hejdlöst. Men, "vuxen" som jag är så tog jag mig samman för att hinna duscha. Så jag hoppar in i duschen, förvånas över hur kallt vattnet är men fortsätter. Inser först när jag har håret fullt av schampo att:
JAMEN JUSTE! Det var ju idag som dom skulle stänga av varmvattnet. Suck.... det var bara att fortsätta duscha i kallt/ljummet vatten......
Sen efter det har diverse smågrejer irriterat mig och jag önskar mer än vanligt att jag va Gandalf så att jag skulle kunna döda allt runt omkring mig och jävlas.

 


Suck.
Nu ska jag snart till skolan. Om jag inte bloggar mer så har jag väl dött.
That's all

Åhh jag vill vinna!

Heej allihopa!

Jag har just anmält mig till en tävling i Kan dee's blogg (www.Kandeedrawings.blogg.se) och jag vill verkligen vinna, man kan vinna en sjukt snyggt linne. Jag har kollat in hennes blogg ett tag nu (fick tipset av Carro) och hjälp vad inspirerad jag blir! Kolla liksom!

Här kan du kolla in henne ännu mer!




www.kandeedrawings.blogg.se 

www.kandeeshop.se.


Usch...

Håller på att måla en tavla och usch vad dåligt det går! Blir inte alls som jag vill och allt blir bara fult :( Inget kul alls....

RSS 2.0